top of page

THE RAVEN

NJD worked with developers to renovate a run-down Highland Park apartment building, branding it with a memorable name, and transforming both the common areas and the individual units for an elevated tenant experience.  

A tired, thirsty front lawn was replaced by more climate-friendly landscaping, with an inviting hammock to beckon tenants and potential renters at once. NJD collaborated with artist B-Luv on a mural to provide visual balance to the odd proportions of the apartment building. The interior courtyard, which once faced the parking lot, was fenced in and re-conceived as an inviting community space with umbrellaed dining tables, a fire-pit and games.

Inside the units, we designed new kitchens and bathrooms for all the apartments, and handled staging for each one as they became available for rental.

Portfolio by Jeremy Spann

bottom of page